dilluns, 20 de juliol del 2009

Adhereix-te a la Plataforma!

Ahir diumenge 19 de juliol a les 19 hores a la sala d'actes d'El Retiro es va constituir la Plataforma NO Incineradora a Vallcarca amb la intenció de vigilar i controlar la no col·locació d'aquesta planta de crema de residus a la zona de Vallcarca (Sitges), on si fos així, afectaria greument el medi natural del Garraf i la salut dels seus habitants.

La Plataforma al ser oberta a qualsevol persona i entitat, posa a la vostra disposició les fitxes d'adhesió a la Plataforma (una per a persones a nivell individual i l'altre per a entitats).

Si voleu col·laborar, nomes heu d'omplir la fitxa i enviar-ho escanejat al correu electrònic: plataformanoincineradora@gmail.com o entregar-ho a la propera reunió que tindrà lloc durant la setmana del 3 al 9 d'agost i on serà convocada mitjançant el bloc de la Plataforma.

Les fitxes les podeu trobar a:

- Fitxa inscripció a la Plataforma a nivell individual
- Fitxa inscripció a la Plataforma per a entitats

També anunciar-vos que la Plataforma NO Incineradora Vallcarca té Facebook, feu-vos amics: http://facebook.com/vallcarca.

2 comentaris:

  1. Molt bé per la rapidesa. Ara això ja sembla de veritat. Hem d'estar preparats! Salut!

    ResponElimina
  2. m'imagino que ja sabeu que s'està incinerant en Vallcarca. des de l'any passat la planta de ciment esta incinerant residus després de la seva aprovació per part dels de IC-V, Incineradors i Cimenters per la Valorització. gracies a la Comellas i el Baltasar. de debó de debò...

    ResponElimina